דלג לתוכן הראשי

פאנלים סולאריים למערכות און גריד

סינון ומיון ›

פאנל סולארי 450 ואט סולאר ספייס דו צדדי

650
490
הוספה לעגלה

פאנל סולארי 490 ואט TRINA אזל המלאי

700
הוספה לעגלה

פאנל דו צידי לונגי 550

750
הוספה לעגלה

פאנל 560 ואט LONGI

1,033
897
הוספה לעגלה

פאנל דו צידי גינקו 575 אזל המלאי

775
הוספה לעגלה

פאנל סולארי 585 ואט N TYPE JINKO

785
590
הוספה לעגלה

פאנל החודש! פאנל סולאר ספייס 585 דו צדדי n type

785
590
הוספה לעגלה

פאנל 620 סולאר ספייס דו צידי n type

820
590
הוספה לעגלה

15 פאנלים סולאריים 450 ואט TRINA/אחר

9,750
6,750
הוספה לעגלה

31 פאנלים סולאריים 450 ואט TRINA/אחר

17,050
13,950
הוספה לעגלה

31 פאנלים סולאריים 555 ואט סולאר ספייס

20,150
15,190
הוספה לעגלה
גבעות יהודה לא תהיה אחראית לנזק ישיר או עקיף עקב איחור בהגעת המוצר. אנו רק מוכרים מוצרים ולא תהיה לנו שום אחריות למערכת שהותקנה לבד.
אנחנו ממליצים להתקין את המערכות ע"י מתקין מקצועי שמתמחה במערכות סולאריות וכן לבצע חיבור ללוח חשמל עי חשמלאי מוסמך.
גם בהתקנת מערכת סולארית עצמאית קטנה אנו ממליצים להתקין לוח חשמל כולל מפסק פחת עי חשמלאי מוסמך ולא להשתמש ישירות בשקע של 220 וולט שיוצא מהממיר.
גבעות יהודה לא תהיה אחראית לכל נזק שנגרם עקב התקנה עצמאית של מערכת.
לגבי התקנת פאנלים: פאנלים הם בעל שטח פנים גדול וחשופים לרוח ובעצם הם כמו מפרש, וברוח הכוח שהם יוצרים הוא עצום ועלול להיגרם נזק רב באם לא מתקינים אותה בצורה חזקה ונכונה או על גג שאינו מספיק חזק. אנו ממליצים להתקין אותם רק על גגות תקניים ואך ורק על ידי מתקין חיצוני בעל ניסיון בהתקנת פאנלים סולאריים על גגות, ורק על גגות שיש אישור קונסטרוקטור לגבי חוזקם.
מצברי עופרת חומצה כשמם כן הם מכילים חומצה וצריך לנקוט באמצעי זהירות בטיפול בהם . אנו ממליצים להתקין פיוז בחיבור בין המצברים לממיר ובין הקולטים לבקר וכאמור עי מתקין בעל ניסיון בהתקנת מערכות סולאריות .
לגבי האחריות על המוצרים האחריות היא רק על פגם במוצר בשימוש רגיל ולא פגם כתוצאה ממחדל של הקונה או מי מטעמו כגון חיבור קטבים הפוך לממיר שעלול לשרוף אותו או חיבור מספר גדול מדי של קולטים לבקר טעינה וכדומה .
בכל מקרה האחריות תהיה רק למוצר עצמו לתיקון המוצר ואו החלפתו ולא עבור נזקים ישירים או עקיפים שנגרמו עקב אי תקינות המוצר או הזמן שלקח עד שתוקן המוצר.
אנו ממליצים לשים לב לעובי הכבלים במערכת לדוגמא: כבל 6 ממ מתאים לזרם של עד 30 אמפר ולכן אם במערכת או בחלקה זורם יותר מ30 אמפר רצוי להשתשמש בכבל יותר עבה.
את המצברים והבקר והממיר אנו ממליצים להתקין במבנה מאוורר מוגן מגשם וללא גישה לילדים ולהתקין אמצעי לכיבוי אש .
אסור לשים על המצברים שום חפצים במיוחד לא מוליכים .

קטגוריות